Общи условия

 

Продуктите, които се намират на интернет страницата на адрес http://www.merlind.net не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на търговеца.

1.Регистрирайки се в сайта Вие, като КЛИЕНТ автоматично се съгласявате с Условията

 

2. КЛИЕНТЪТ има възможност свободно да разглежда и след регистрация да поръчва обявените стоки.

3. КЛИЕНТЪТ носи пълна отговорност за съхранението на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата.

4. КЛИЕНТЪТ е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА в случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

5. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявения начин.


6. КЛИЕНТЪТ се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката (когато същата изрично не е упомената, че е безплатна) и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

7. ТЪРГОВЕЦЪТ има право по всяко време да прекрати спре или промени предоставяните чрез сайта услуги.

8. ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай че стоките не са достъпни.

9. ТЪРГОВЕЦЪТ не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация и ТЪРГОВЕЦА е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

10. ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да изтрива профили на КЛИЕНТИ по своя преценка, без предварително уведомление.

Контакт

Съгласно чл.4 от Закон за електронната търговия

www.merlind.net се управлява от фирма Мерлин Д ЕООД
Търговец: "МЕРЛИНД" ЕООД е търговско дружество , регистрирано по ф.д. No 2374/2002 по описа на СГС.
ЕИК: 130864770

Адрес на дейността: гр. София, бул. Александър Стамболийски 227 

Телефон: 0887821241
Е-майл: d_damianov@abv.bg


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Нови продукти

No new products at this time